Rólunk

.

Hat éve már, hogy megismerkedtünk a dán Maileg márkával. Éves látogatásunkra utaztunk a GreenGate koppenhágai központjába, amikor a repülőtéren áthaladva megpillantottuk az egyik üzlet kínálatában a piros sapkás Pixy manókat. Ott, abban a pillanatban beleszerettünk a bájos, karácsonyi manófigurákba. A kedves, skandináv hangulatú karácsonyi manók jöttek is velünk Magyarországra. A következő években felfedeztük a Maileg gyufásdobozba lakó kisegereit, a bájos fogtündér figurákat és a hosszú fülű Maileg nyulakat is. Első körben természetesen a gyerkőcökkel teszteltettük le a kiváló minőségű textiljátékokat. Nem is kell taglalnom ugye, mekkora sikert arattak otthon a pici és bájos kis figurák… A tesztelést a rokonságba tartozó gyerekekkel folytattuk… A siker továbbra is töretlen volt…

.

Nem gondolkodtunk hát tovább és felvettük a kapcsolatot a dán meseillusztrátor Dorthe Miller cégével… akik alapos átvilágítás után rábólintottak, hogy a Skandi Trend webáruház forgalmazhassa itthon a Maileg játékcsaládot.

A Maileg kollekció tökéletesen illeszkedik a skandináv stílusú és kiváló minőségű gyártókat felsorakoztató lakberendezési kiegészítőket árusító webáruházi profilunkba.

.

A Skandi Trend hitvallása a Maileg kollekcióban is maximálisan teljesül. Célunk, hogy olyan vidám, minőségi és kreatív játékokat kínáljunk vevőinknek – amelyek örömteli és nyugodt légkört teremtenek a gyermekek számára – amelyben játszani, tanulni és fejlődni is tudnak egyaránt.

A Maileg bájos játékai segítenek életre kelteni a fantáziát, a kreativitást, az együttérzést és a szeretetet. Tarts velünk, hogy egy jobb és szebb világot építhessünk. Inspirálódj a Maileg csodás birodalmának imádnivaló és időtálló játékaival.

.

A maileg.hu weboldal a Skandi Trend Kft tulajdona.

.

A maileg.hu oldalon található Maileg termékeket a Skandi Trend webáruház oldalán - a skanditrend.hu oldalon lehet megvásárolni. 

A Skandi Trend webáruház személyesen is várja az érdeklődőke Budaörs legszebb részén - az Odvashegyen található üzletében.

.

A Skandi Trend üzlet címe: 2040 Budaörs, Hegyalja u. 16. 

Az üzlet nyitvatartása:

Hétfő: Zárva

Kedd: 10.00-15.30 óra

Szerda: 10.00-15.30 óra

Csütörtök: 10.00-15.30 óra

Péntek: Zárva

Szombat: 10.00-13.00 óra

Vasárnap: Zárva